AuuucaaaAAkkk....!!

kalo suke LikE yer..

Rabu, 18 Mei 2011

"SEGMEN 6 PASAL KORANG & KAPEL "

kowang nampak taj0k diatas...
semangat sangat aku nak juin..
1st time kot juin segmen macam ni...
best segmen..dicipta oleh bloggeR AKUTETAPAKU
kal0 korang nak juin klik la blogger tersebut..

"SEGMEN 6 PASAL KORANG & KAPEL"

Berikut soklannyer dan Jawapan aku..
V
V
 1)  kalau korg keluar sama2,apa makanan yg sama korg akn order?
dan nape korg pilih makanan tu?
  
* bila kite org keluar same2 mkanan yg kite org order berlainan tak pernah sama..yang membuatkan sama makanan tuh mesti tak pedas dan mengeyangkan..nape?? sebabnye.. kami memang tak makan mknan pedas dan nnti tak cepat rase lapar bile makan mkanan yg mengenyangkan..=)) hee~

 2)  kalau keluar sama2 gak,pe benda yg korg mesti beli kat kapel korg?
 dan nape korang pilih benda itu?

* time keluar same2 lak benda yg mesti beli..ape yee? yg msti beli tiap kali keluar tak de..kalau nk beli p0n time befday..tapi baru2 ni kite org beli tshirt couple..tuh lah yg terbaru..kite org plih tshrt kapel ni sbb nnti rase lebih SERASI + CHUMEY...(haish...perasan je an...)

                                                   tshirt kapel kami....pink kaler..
                           

 3)  telefon @ mesej ? yg mana korg selalu hubungi kalau melalui tepon? 
dan nape macam tu?

 * kalau melalui tep0n lak..em, tep0n/kol dan mesej mesti ade dalam 1 hari..sebab bile pagi dia mesti kol..(biase laa tu ann..hot bercnta...romantik..ngeh2) tapi yg kerap mesej laa...sebabnye nnti taw la msing2 buat ape..tak de la risau an..kot nye slah sorang ni nakal lak...nak gatal2 nan len..dalm erti kate lain sentiasa mengambil tahu antara 1 sama lain..huu hee haa..(gedix punye ayat an.tapi juj0)

 4)  kalau keluar dating, sape yg selalu tak menepati masa? pe yg korg @ kapel lakukan kalau tahu slh satu tak menepati masa?

* time keluar dating sape yg tak salu mnepati masa yer..??heeeeheee...juj0 nie..sudah tentu lee diri ku ni...ye aku mengaku antara kami ni aku lah yang paling tak mnepati mase...jnji kol 9 kol 10 bru gerak.(hey phm laa prempuan kan..=D)..bile dah lmbat lari dari masa yg ditetap an sudah tentu la dia akan mudy skejap..skejap je..dan mule lah membuat muke yang chomel tuh..dan aku pulak sentiase mmujuk dan terus mmujuk...keadaan akn pulih spt biase..cewwah...

 5)  kalau keluar sama2, adakah korg akan merancang untuk pakai baju warna same2? kalau "ye" warna pe yg akn korg pilih?

 * sudah semesti nye larh merancang baju yang same bile keluar bersame..baru lah bes..mcm ayat td SERASI +CHUMEY...warne tuh tak kisah p0n.. ape2 kaler je boleh..tapi lepas ni nak try pink kaler..pic tshrt pink td tuh..akan dtg punye date kami akan memakainye... 


 6)  macam mana korang boleh kenal sehingga boleh berkapel? dan kapel korang mane? 

 * soklan ni tersangatlah best..agak kelakar jugak nak cerita like dongeng tapi benar ukey...kami kenal di kolej tmpat kami study..mase tuh ade p'jmpaan kelab kaunseling..(kami kos yg same diploma kaunseling..)
then time tuh mmbe2 aku yg gile main2 lak pilih kerusi bhgian lelaki duduk..kirenye, kerusi yg dpilih..mane2 laki duduk tuh la jdoh nye..tapi main2 je..dipndekkan cite..si bua aTy aku terkena kerusi yg aku plih then dia perasan kami gelak2..dari situ lah mule nye kenal...dgn gentlemannye dia meminta n0 aku tanpe rase malu..t'pikat aku dek kegentlemannye ituh..kwn punye kwn akhir nyee~ kapel laaa...hehhee..(lev u cyg)
dan soklan kapel korang mane?tak berape jelas soklannye...aku jwb je ukey...
buah aty sayer...
*org melaka
*20 um0 nye..(lom genap lagi)
* slumber, sempoi, gile2, penyayang, understanding..
* tak suke menunggu lame2 dan berulang2 kali ckp..
* ade mase mudy..(biler terlalu penat/de masalh..)
* tersangatlah suke menyakat.....

ukey dat's all yang aku kongsi an...
dan sehabis mungkin aku jawab..kal0 melalot, t'over dos tuh minx maap la yerr..
hehhee...

p/s: to cik AKUTETAPAKU
saye rela menjawab ini sume tdklah terlalu m'harap dpilih..
hehhe..watver pon i like segmen ni...

to my dear: cerita di atas adlh benar tiade ciplak..
laaaariiikkkkk duluu....!..hee heee~


                                                   
                                                      ~SEKIAN SAHAJA~






4 ulasan:

dea izzana berkata...

sweetnye u all :)

AKUE EYQA berkata...

time kacey memuji kami..hehhe...

emeera asnary berkata...

tempat ke 3 kn??? waaa.. tahniah lah ;)

AKUE EYQA berkata...

emeera~tenkz..km0 hebat jugak..