AuuucaaaAAkkk....!!

kalo suke LikE yer..

Khamis, 19 Mei 2011

kebaaab000m!!

gile ke hape tibe2 tajok macam tuh...ngeee~
waiiy00oo..ari ni dapat berite yg agak menyenagkan hati...
td aku un9 fb then clasmate tibe2 chat..mengatakan (waa ayat baik an..hehe)
clasmate aku bagi taw yang lecturer mesej dia  n ucapkan tahniah..
tahniah atas sebab kami semua lulus subjek beliau ajar iaitu subjek psikologi islam..
uwh sukenye hati aku..ALHAMDULILLAH...
bukan senang  nak memahami subjek tersebot..kena hafal dan wajib memahami setiap te0ri..
adesszz..memang agak payah jugak lah..tapi nak xnak kena jugak buat..
kalo tak sudah tentulah kena repeat balik paper ni..aish ta nak...
agaknye berapa laa pointer aku untuk exam kali ini yer..
harap-harap ok laa an..menaik dari sebelum ni 3. smtink...
so.. ape2 un aku mengkagumi lecturer yg ajar kami subjek psikologi islam ni..

cik amizan

beliau ni tersangatlah sempoii...sporting..
student at kolej aku memang respect,suke sgt2 kat beliau ni..
ha tuh pic atas tuh..hebat beliau posing..
moto Besar itu memang kepunyaan beliau..
beliau sangat aktif dan memang org kuat di kolej..
lecturer kan...mestilah org penting..beliau jugak guru silat dalm kolej...
selain tuh beliau  memang minat dengan moto kuasa tinggi ..
dah dua sem dia ajar budak sem aku..cara dia mengajar memang cool giler..
takde paksaan dan tekanan...hehhee...
kdg-kdg tuh kelas 2jam penuh dengan lawak dia je..saket pewot asyik gelak je..
byk-byk lecturer at kolej aku, yg ni lah antara yang paling t0p..
ape-ape program dengan beliau..mesti beliau backup sekali...
sush nak jumpe lcturer yg sporting nan student an..
harap-harap beliau mengajar kami lagi di next sem....
=))))))
tut0p entry dengan pic kelas yer..


*
*
budak kelas yang nakal~


daaadaaaaaa~














3 ulasan:

mizzCloudy berkata...

assalamuaikum hai akak cantik blog akak.. berbunga- bunga ^___^

dea izzana berkata...

tahniah tahniah

AKUE EYQA berkata...

mizz~tenkz ukey..blog kmu santek jugak..dea~time kacey...hehhe