AuuucaaaAAkkk....!!

kalo suke LikE yer..

Rabu, 18 Mei 2011

BERITA MENGASYIKKAN!!

hari ni aku tibe2 rajin lak nak bukak berita online..
haish...memang mengasyikkan bile korang sume bace...
CE CITE CE CITE...hehehhe
sangatlah menggelikan tekakku ini..
bagi anda yang kot2 berbloging smbil makan...
haaa..b'henti makan dlu ukey..( nnti t'kelua balek..heee~)
oke2..skarang korang cube bayang kan ukey...
konon la kan mak korang masak sedap sangat ari ni...
contoh mcm nasi ayam ke..ayam msak merah ke..bubur kacang ke..
ape2 yang menyelerakan korang...
ditambah pulak minum air yang best fresh oren ke an...
tibe2 korang dapat tahu tangki air rumah korang ade mayat...
haaaa..bayangkanlah...korang dah sedap2 makan...
bertambah2 smpai kenyang... 
yela an makanan yang dimasak pon dari air tangki tersebot..
maw tak geli tekak dah smpai ke perut...
so, ini hanya cerita bayangan aku unt0k korang...
cerita sebenar nye memang berlaku...
korang ta caye...korang klik la kosm0 ni ukey...
haruslah korang bace....

silakan klik...

2 ulasan:

dea izzana berkata...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww !!!!!!!!!! :(

AKUE EYQA berkata...

eeuuuww jugek...hahha!geli kan..naseb baik kite ni hanye membce tidak merase...ngeh2