AuuucaaaAAkkk....!!

kalo suke LikE yer..

Jumaat, 31 Disember 2010

*****31/12******

salamualaikum....
hey2 sume...hehhe...
Ade ape ye nan 31/12???????teeettt....!
yeah2..my cweEt aRt nye bepday...
ala si mR dYe kitEr tuh yg cute2 gituh...>_<
"HEPY BEPDAY T0 U...
HEFY BEFDAY T0 U....
HEPPY BEPPDAY2x...
HEFFY BEFDAY T0 U........mR dYe!"
muuwaaahx2!caMaT Ary TuE cAyAnK!cweet 19.....
sem0ge mR dyE kiter ni sentiasa dirahmati ALLAH...(aamiin....)
v
v

*cake many candles*
>_< eheeeee.....
nk bagi mR dYe kek mcm kat atas tuh...
hahhha..tiuup puuas2.....!fuh..fuh3x dan fuh.....
um0 nye 19 suudaahh...mR dYe dah besar...yeyeh.....!>_<
PRESENT????????????
em ape yer maw bagiiii.....?
taaadaaaaaaa!!!!!!!!!!

>>in FRONT

>>BACK...
tuh jela yg mampu bagi...
mR. Dye kiter ni high test owg nyer..
so,agk mencabar mencari present nyer...hehhe...
puas dok pikir2...ape maw bagi ni...
di atas undian mmbe2 kuh yg berpengalaman...
tenkz my mmbe2 yg cantik molek bijak pandai..
sudi membantu..hahahha!muuwaach at kowag!
price de sweater tuh..**.**....
berapa angka tuh?teka la yer..hik2..
size nyer S...small...
mR. kiter ni ramping owg nyer...
hope he like de sweater...
stop at diz...tadaaaaa sumerrr!









Khamis, 23 Disember 2010

MUHASABAH DIRI...

salamualaikum...
asyik story about love je an..=)
hari ni aku nak share smtink bersama sumer..
aku dok belek2 at google...aku bace dari blog seorang hamba ni..
aku terharu sangat..dapat rasa kat hati ni bile bace...
mari lah bersama kite menghayati nya...

~Rintihan Dosa Seorang Hamba~

Ya Allah,
Setiap doaku Engkau dengarkanlah
 
setiap permintaanku
Engkau terimalah dengan redha
setiap rintihanku dengan sebab dosa
hapuskanlah dosaku
penderitaan jiwaku memang dosaku
penderitaan jiwaku memang dosa
kasihanilah aku ya Allah.
 
Setiap kesungguhanku bermujahadah
Engkau kiralah walaupun aku lemah
memang hamba-Mu lemah, maafkan aku
kelemahan itu memang sifat hamba
di sinilah dengan rahmat-Mu
Engkau maafkan selalu
Atau setidak-tidaknya dengan kemaafan-Mu
Engkau gugurkanlah dosa-dosaku
 
Aku bukan gembira dengan dosa-dosa yang aku lakukan
tidaklah pula aku bangga dengan kebaikan yang aku buat
apa yang berlaku itu ada maksud dari-Mu
dengan dosa disuruh dukacita
dengan kebaikan disuruh bersyukur
kerana itulah anugerah kepada hamba
 
Pimpinlah aku selalu di dalam kehidupan ini
kerana kehidupan di dunia selalu sahaja menipu
kalau Engkau tidak pimpin aku
tidak ada ertinya hidup ini
dan kecundanglah aku di akhirat sana.



********************************************
bersama kita menghayatinya...
 fikirkan sebanyak mane amalan kebaikan kiter...
sekecil2 dan sebesar zarah sekali pun dose kite...
tetap akan dibalas...
tak semua manusia sempurna...
melainkan NABI MUHAMMAD S.A.W...
totonan umum...
"semoge ALLAH sentisa memberkati hidup kita"
aamiiinnnnn.....



Rabu, 22 Disember 2010

swEEt sanGaAtt....!

Salamualaikum...
eyuww uwolz...em hope anda2 sumer sehat2 belaka..hehhe
em hari ni aku maw share sikit sweet memory aku..=D
swEEt saangat2...!
aku akan ingat smpai biler2...
mR DyE kiter bagi sumtink 4 present befday kiter...
huk2z....TERHAARUU NYER AKu....
PLeezz watch DiZ...
V
V
preSent mY BefdaY...
ade muzic,coUplE beaR tuh MenAri2...

cumEy saaNGaat.....

>>mR. DyE + mRs kiTEr<<

frOm : MR. DYE
T0 : MRS KITER 

TenkZ a L0t cAyanK..!
swEEt mEmo0rieSsZ......



Isnin, 13 Disember 2010

mR DyE...(DiA)

salamualaikum.....
sekarang time malam...xmengantok,,
bila maw tdo ni..aii mate nape xngantok ag ni..
msti gare2 tdo petang ni..hiiihiii!
em,kali ni aku nye entry ab0t "MR DYE"
sape la mR DyE ni?...
biarlah rahsiieee....hiihiiiii....
MR dyE ari ni sy blaja s0metink dari s0me0ne..
3K
*KESETIAAN
*KEJUJURAN
*KEIKHLASAN
means rupe xpnting tp 3K ni sangat2 *PENTING!
tp mR dyE adkh km0 mempunyai 3k itu?...
jika ade mgkin hati sy akan lega...
mR dyE sy mgkin try yg terbaik tok km0 mR dyE...
Mr dyE tw x yg sy rndu mR dyE,...?anytime.everyday.....xD
MR dyE wlu un kiter bru lg..tp mcm da lame an?..
Mr dyE tw x mR dyE ni lain sgt...
Km0 sngat3 semp0ii mR dyE...itu yg wat sy tertarik nan km00...
mR dYe,org kate jgn ltak harapan yg terlalu tgi...
nati takot sendri kcewa.....
ape2 un mR dyE kiter try de beZ yah mR dyE...
mR dyE?kal0 km0 bkak blog sy ni...
km0 mrh x mR dyE?sbb abot km0 at entry sy skunk ni...=p
mR dYe jgn mrh tw...kisah km0 msih hak terpelihara...hehhe
lg un pnat la type sal km0..xan nk dlete alek..
mR dYE kiter nk ckp bebanyak terima kasih..atas segalannye...ceehh!
mR dyE law bce entry ni mR dye bg thu taw..
kal0 la mR dyE bce an...
mR dyE xm0 nakal2 tw..kiter same2 xnkal ea MR dyE...
evEn ad yg xsuker nan kiter nye relationship...
lantax la dye an mR dYE..jnji kiter epY xkAc0 owg len....
mR DYe KIter 143 la at km00...hak3
msty owg bace entry ni owg cop ak gedik..hahha!
ape2 un >>>MR DYE  sy terbaiiikkk!!!huk2....
k la mR dyE story km0 dah abes...
MISH km00 mR DyE!

km00>>>>>>>>>>>>kiteR

nEvEr EnDing..
MR DYE+KITER...

Jumaat, 10 Disember 2010

R0MANTiiik NyEr...!sEmp0i.......

salam....hy uw0ls..
wat's up?....hehhe..mari baca 1 kisah..
baiik punya..bagi aku ianya kelakar + romantik + sempoi sangat!
btw st0ry ni aku copy paste dari seorang hamba ni..
memag best la st0ry dye..at story ni ade name tuan empunya st0ry..
aku nak kongsi same2 je...hehhe
ta pasal2 femes tewos dye punye cerita...hak3...
mari membaca........
V
V

KELAKARNYA SUAMI AKU NIH....

by Jejupingu Unni on Thursday, 04 November 2010 at 18:05
Bila aku teringat balik cerita nih..aku mesti tergelak sorang-sorang…

Alkisahnya…aku nih ditakdirkanlah kawin dengan sorang mamat nih..ntah dari mana la datangnya…mak aku yang suruh..dia kata budak nih baik la alim la pandai la..lepas tu terus kami kawin.

Masa first time kawin tu, memang kucar kacir gak arr rumah tangga kami..dan yang aku paling tak tahan tu dia memang selalu saja buat aku sakit hati…

Eiiiii…geramnya aku!!!

Mana taknya,aku basuh baju dia sekali la ngan baju aku..then lepas basuh..nak jadi cerita..ada lah plak baju dia yang turun warna melekat kat baju aku….haihhh..memang sakit hati…baju baru kot…mahal lagi!!! Then bila aku tanya dia..kenapalah tak bagitau aku yang baju dia ada yang turun warna..dengan slumber dia kata..

”Lah..awat tak tanya…”

Eiii..geramnya aku!!!

Selang beberapa hari, dia ada ajak aku pi shopping.Ok,fine..aku ikut jer la…weekend la katakan. Lepas tu nak jadi cerita, dia punyalah excited nak pi shopping..sampai aku kalih kalih belakang..HILANG!!..

Aku cari gak dekat dekat area situ kot kot ada tapi memang hampeh…Aku try call, tak angkat..call lagi pon tak angkat..huhh..tension betul!! Then, aku amik keputusan tunggu kat kereta jer..seminit,..lepas tu dua minit,… lepas tu….SEJAM KOT!! Huhh..memang sakit hati betul!! Then bila dia mai dekat kereta, aku tanya, pegi mana? kenapa call tak angkat??!! Yang aku tak tahan, dia dengan slumber jawab..

“Lah..gi shopping la sayang…owh..ada call ekk?? Alah..lupa nak bagi tau…terlupa bawa hanset..hehe..”

Eiiii..geramnya aku!!!!

 Seminggu lepas tuh..dia kata teringin nak makan masak ayam berempah dengan masak lemak cili  api.. ok..fine…aku masak jer…Tapi memang la aku nih tak la pandai masak sangat…tapi bolehlah klu setakat nak makan kan..aku hidang bagi dia makan…Masa first time dia suap kat mulut tuh…Aku bajet dia nak kata apa-apa..Tapi dia diam..Memang tak kata apa-apa pon sampai dia habis makan..Habis makan pon tak kata apa..

Aku pon confius…dia ni no respond..sedap ka tak?? Hmm..klu ikut aku la..orang yang masak ni la kan…aku rasa ok jah lah..tapi tak tau la orang yang makan nak kata apa..huhhh…..

Esok plak, time aku on the way nak balik dari tempat keje, kereta aku plak wat hal..tak boleh start..panik gak arr aku time tuh..malam dah nih..nak masuk Isyak dah…haihh..time aku balik keje lewat2 lah keta nak wat hal..then, aku call dia…

Yang aku tak boleh tahan tu..dia dengan slumber kata..

“Lah awat la call saya…call la mekanik…ingat call saya keta awak bleh jalan??….”

Eiii…geramnya aku!!!

Tapi…dia mai jugak lepas tuh…ada lah dia check apa ntah kt depan bonet tuh…dan lepas start…terus boleh…hmmm..dalam hati…aku kata,

“bleh la jugak mamat nih nak diharap…mekanik kecil-kecilan, janji free”…

Satu hari, dia ada bagitau yang dia kena pi outstation kat overseas. Dia kata pi kejap jah…2 MINGGU!!..hmm..aku memang no komen lah…dia nak pi buat keja dia…takkan nak kata tak boleh kot…keja arkitek…biasalah…busy la kot…

Tapi..memang agak sakit hati jugak lah..bleh dia lesap macam tu jah..lepas2 naik flight....kot2 la nak call bagitau dah sampai ka..ada kat mana ka…tapi memang hampeh!!..langsung dia tak call!! Kot2 la nak bagi emel ka..tapi memang tak dak…kosong inbox!!

Eiii…geramnya aku!!!

Pagi tuh..aku basuh baju…ok..sekarang aku dah taw dah baju mana yang turun warna…aku ambik satu persatu dalam bakul nak basuh..sampai la aku jumpa bungkusan misteri dekat bahagian bawah baju-baju tuh…jeng3..huishh..siap dengan surat lagi..

Suratnya berbunyi begini:

Kehadapan isteriku (cewahhh..),

            Semoga berada dalam keadaan yang sihat sentiasa…jangan marah-marah ek..hehe..Saya bukannya apa…saja tulih surat nih..bosan…tak tau nak buat apa…hihi
            Pertama sekali…saya nak bagi tau lah..mungkin awak tak kenal saya..tapi saya kenal jer awak…sejak awak darjah 6 lagi kot!! Haha..eh..awak tak ingat ka anak Pak Mail kawan ayah awak yang mai beraya kat umah awak time tuh??!! …Masa tuh..saya nampak awak dok main masak-masak kat belakang umah…hahaha…memang sangat lucu…saya nampak awak macam 'anak patung'..comel sangat…

Ishkk..awak ni..tak berasan ker??

            Keduanya, sori la pasal hal shopping tuh..memang saja jer saya tak mau bawa hanset time tuh…hihi..takot terkantoi…yer la…saya pi cari baju awak kot!! Ingat baju yang awak kata terkena warna tuh?? Huh…memang tension..susah btul nak cari..memang patut la mahal dan memang patot la awak bengang satu hari…hihi…

            Ketiganya, pasal ayam berempah dengan masak cili api yang awak masak…hmm…mesti awak bengang kan sebab saya no respond…huhu…sebab SEDAPPPP SAAANGAT  sampai saya jadi tak terkata…Eh,saya makan dalam masa 5 minit ja kot..ikut jam dinding kat umah kita…

Ishkk..awak ni..tak berasan ker??

            Keempatnya…time keta awak rosak…hmm..awak tau tak saya CANCELLLL appointment saya dengan klien penting dari overseas sebab nak pi kat awak??!! Lepas2 tuh..jenuh saya nak pujuk diorang balik…Tau tak saya langgar smua traffic light merah!! Baju saya basah dengan peluh masa saya sampai kat awak..

Ishkk..awak ni..tak berasan ker??

            Tapi lepas saya tahu saya kena pi outstation kt overseas..saya lagi seronok…happy glerr..sebab saya tau awak mesti rinduuu kat saya kan..kan2?? Saya memang saja jer tak call awak…hihi…tapi saya ok jah…saya rasa saya dah sampai dah kot lepas awak baca surat nih…

“Wow,look at the Eiffel Tower!! Fuyoo!!! Cantik kot!! “

Hahahahahaaaaaaaa..jangan jeles..(^-^)

            Last but not least…awak..awak jangan nakal-nakal ekk…sebab saya saaaaayang awak…

P/S: Try tengok sama x dengan baju awak yang rosak ari tu “bungkusan” nih…hihi

                                                                                                            Love,
                                                                                                            Suamimu


hahha....klakar an?xklakar aku ta taw la an..
ape2 un bagi aku bez,klaka,romantik...hiihii
itu saja maw di kongsi...
tattaaaaaaaaaaa.....=)

Sabtu, 4 Disember 2010

MELAKA KU..........oo00 MELAKA!

yuuwwwwwww.......hy uwolz.....
aise..lame suda xwat entry baru..hik2
storyku kali ini adalah...Jeng3....!
"CUTI ooooo00 CUTI....."
hahhahhaha!gilax la aku niey....cuti kali ini....
teramat la buhsan...ta de ape nk wat la..
hang out wiz fwenz..family...huhuuu!
keluar tempat yang sama...bosan la...even "MELAKA MAJU"
wat ever pon SAYA BERBANGGA JADI ANAK MELAKA!
cantik je tmpat dalam melaka ni..tp tuh la...
kal0 kuwar balik2 tempat situ...ave fun..bes but tempat yang same...
nak  jalan jawh2 time xkna...fwenz yang busy,fmily yg busy....
so meby next day,next time..waiting3!hik2
so...meh la haku kasik promot melaka kelahiranku ni....
LUUUKKK!
v
v
v
MELAKA!

mAp...=)
sesape tak taw jalan melaka...
baik bawa peta..
takot tersesat2....hehhhee
v
v
A'FAMOSA....
v
v
BANGUNAN STADHYUS
waktu siang...

waktu malam...
cantik kan??i like....!
v
v
MAHKOTA PARADE...(MP)

dalam mahkota parade...
v
v



DATARAN PAHLAWAN....(DP)
V
V
MENARA TAMING SARI...
pusing2 kepala kal0 naik ni...hehhe
bez naik time malam...
dapat tengok melaka dari atas...cantik!
v
v
MELAKA MONORAIL
ni yang terbaru...aku p0n ta naik lagi...
ni p0n membe2 bg taw...
melaka ada monorail...da siap ke bl0m tataw...
V
v
BECA MELAKA...
singgah la disini untuk mencuba...hehe
v
v
MASJID SELAT MELAKA
cantik sangat........
v
v
KG. PORTUGIS.
kg portugis p0n ade taw...
ni ADAT dorang..
V
v
v

SUNGAI MELAKA....
anda juga boley bersiar2 di ss melaka menggunakan...
BOT PELANCONG...hehhe
mesti la kena bayar...
BOT pelancong....
V
v
ni la tempat yang ada dlm melaka...
tapi sbenarnye banyak lagi..
DEMO je tuh,,,
nak taw lagi datanglah melaka...=D

MELAKA MAJU....
INILAH MELAKA........!
  vv
vv
amacam?boley jadi promoter 4 melaka x?
hehhe...
Btw tenkz at uncle google yg menyumbangkan pic2 ni sume...
nikmatilah MELAKA!haha.....
tattaaaa....sumer....!=)
-MELAKA-

Isnin, 15 November 2010

MASALAAHHHHHHHHHHH!HELLPPP!

salammm..hy uwols...
ari ni cerite pendek je...macam mane ni...
aku punye followers blog ade masalah la..
.orang lain xboley follow aku...n aku pun xboley follow orang lain nye blog..
mcm maneee ni....?ada sape2 boley membantu...
hari tuh senior aku pakai lappy aku..
die wat entry baru blog dye..asal aku nak follow orang lain nye blog...
mesti profile dye keluar...time ak gune lappy dye nk update blog aku...
pun same b'laku mcm ni jugak...mcm mane ni....
help..hellppppppp!

muka kebuntuan.......isk..isk..isk....

Rabu, 27 Oktober 2010

STudY yarrrrHHH!!!!!!!!!!

SALAMUALAIKUM.......=)
mood STUDY la kali ni...adehh...memang memening kan...
ni la gaye owg mlas...budak yang mlas study...
bile exam baru la bertungkus lumus..hahhaa!adat la tuh buat kate snior dsini....
memang buku tuh xpandang sgt.....

look diz...no book...before exam...hehhe
^
^
^
BUT....

ni la yang jadi skarang...

study abes2 abesan...memang bes la an..heheh
bersengkang mate aku taw x...jadi ape?
nak taw...jadi ni....
Jadi si burung hantu....hahha

berjage malam.....same dengan je nan burung hantu an..hehe
mane tak nye study dari kulit ke kulit buku...
banyak wo!



HEBAT bukan????????hehhee...

ape 2 un succes la in life..hope aku dpt de bes la exam ni..
insya'allah...blaja,usaha,tawakkal.....aaamiin..
k la sampai disini sahaja....tataaaaaaa...

Khamis, 21 Oktober 2010

SaYa MAHUKAN nYer!!!!!!

Salam uwols...eyow!
macam mane kehidupan anda sekarang?hehhe..
hope uwols hepy selalu....
so hari ni nak kecoh la at sume....aku mahukan nye...!
aku nak jugak xkire la apa pun yang jadi...hehhhe.....
ape la bende yang aku nak tu ye..hehhe...
benda yang aku nak ni..wat mase ni dalam angan2 la..nak dpt kannye...
makan mase..tunggu la aku daa masyukk..
kalaw nak tunggu owg bagii..ade ke????sape???????
hahha!jangan mimpi la...ANAK RAJA pun lom tentu nk bagi...hehhee
juz n0w..learn 2 study...abes kan angan2 yang ni dlu sampai berjaye..aamiin!
niE ha!benda yang aku nak,mahu semahunya!tink..tink..tink!

>>>I PHONE...smart!adoii...geram...!

>>>ke warne putih ni..hahha!

woo aii..geram nye aku nengok...
alangkah bagus nya dah ad at tangan aku sekarang...ish!
ade lagi taw..bkn yg tu je..hehhe..
jeng2!

>>>CAMERA NIKON....yahh!

nampak tak tuh..gadjet yang bes sangat!
adoooiiii...geram nye!
dapat yang camera tuh...CANON  ke NIKON..
memang bes la!ta payah la lagi semak an banyak2 pic at memory phone..hehhe
dan senang jugak aku nak take pic membe2 ku yang agak gila gamba..
ala aku sekali la tuhh..hehhe
daaannnn....

>>> ni laah muke2 gile gamba...
dan aku yang tuuuh,,,badan hilang separuh..hehhe
k...muwaaahhX!!dadaaa....


Selasa, 19 Oktober 2010

so Bored.....emm

yahhhhh....dilande kebosanan....
help me..help me...
wat can i do now....waaa!buntu kpale aku ni....

nengok beby ni....
ngat yag besar2 je ley ase bowink..
beby tomey ni un pandai tw,,hehhe....
aloloolooo...comey nye,,emm!geram!

boring sesangat....

Rabu, 13 Oktober 2010

JIWA SAYA JIWA KOSONG.....

Salam sume.....lame nye x write entry baru....
teruk aku ni..bukan main malas nak wat cite dlm blog ni...
almaklumlah at kolej line slow..susah la...
law at uma line streamyx...em mcm f1....hehhehe
ape2 un harap korang sume sentiase hepy nan khidupan korang...
nak mule story ni...law nk denga2 la...law bosan abai an ea..ngeh2...
em hari2 bosan la..xd mende nak buwat,,,
law study 2 memag la wajib buat,,but law bes study..bosan...
nak mrayap dalam ni un xtaw nk pergi mane...
tempat yang same...bosan sgt...
mmbe2  ku sume epening je...bosan2 dowang..ade gak bua aty...hehe
suke nengok dowang...eala owang berteman...
cinta remaja la kate kan...bes je...
juz aku ni je.. bile la ea cinta aku nk dtg,,hahha
aku ni sush la law bab cinta2 ni..takot nye....tp naluri sape la xnk bercinta...
tape...1 hari nti tibe mase nye...bercinta la aku agknye..hahah
klaka la aku ni...heheheh..
dah ta de story..so wat la luahan jiwa kosong ni ..ngeh2...
k la out dlu...see lagi yah!tattatataaaaaaaaa~

Apa itu cinta?

waiting my love....

Tiba masanya....ku TEMUI juga nanti,,,

Khamis, 2 September 2010

Ucapan Hari Rayeee~

halloooooooo..........!adesz xsaba nye nak abes pose...hikhie~
pejam celik pejam celik da nak raye an..macm semangat je ni nak raye..
emm di kesempatan ini nak wish la raye pade sape2 yang mengenali diri ini..>_<
wlau p0n dorang xmenjengah bl0g ni..nak wish jgak!xkire!
Special for my parents,frenz,my cweet br0,c's myra,c's yoyot,kwn-kwn same klas,sumeeee~ yang mngenali diriku.......:
DIRIKU INGIN MEMOHON MAAF dari atas kepala hingga selepas kaki...
Dari hati yang tulus suci ini..
Biasalaa~manusia mane pernah lari dari kesalahan..semua orang akan buat salah..
Jika mengguriskan hati sekalian...maaf kan la diri ini..
Amalan maaf memaafi ni an mulia..
Sedangkan NABI maaf kan umat nye xkan kita sesame manusia xboleh memaafi sesame sendiri...
Tak syok kalo ade yang xsuke diri ini..xmesra da nanti...hik3 >_< 
Sekali lagi..MAAFKAN DIRI INI!



So,"SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN"

Ahad, 29 Ogos 2010

BeRsaMa-sAma tEmaNkUuu....

Salam uwOls...eyow..=)
Aku ni jarang2 update blog...itu un ade st0ry bawu la bukak...hihiks
Hari tu aku pergi pantai,,dengan membe2 ku...
Happening sangat,,sebenarnye tak rancang pun nak pergi,,
disebabkan kebosanan melanda tibe2 idea nak pergi pantai tu keluar...hehee
masing2 pun time 2 bru pas abes wat xsngment,,tu yang idea pergi pantai pun keluar...
kami ni dudok at hostel..study at KUIM memang wajib duduk hostel..
so tu sebab la bosan..tak taw nak buat ape,,,
yang paleng BeS nye kami berlima pakai baju kurung..pegi pantai pakai baju kurung...
memang 1st time dalam hidup pergi pantai pakai baju kurung,,,heheee
so tak ade halangan pun pakai baju kurung..sopan lagi tuh taw...
nak main air pun kain kena KABER2 taw...
kang angkat tinggi2 free2 je orang dapat neng0k..hahaaaks!
kolej aku wajib pakai baju kurung...kemane sahaja nak pergi wajib pakai baju kurung,,,,
kecuali luar kolej la..at rumah suke aty la.,,,heheee~









my fwenz...

dat's all abot my story...daddaa


Isnin, 23 Ogos 2010

Tak SabaR nYeeeer....!





Salamualaikum.....eyow...heheee
Ai bile la p0se ni nak habes..tak saba2 nak raye ni...cuti pun lambat lagi...
tapi kepale otak ni da melayang2 at rumah....hati lak da t'tanye2 bile nak cuti ni..hihiks
Animated Pictures Myspace Comments
p0se pun tak abes lagi da pikir sejawh itu...hahaaaa!
ni name Nye xcited nak raye..kate pempuan adat la 2..mesty 0ver sikit...
kaum hawa dluar sane msty da plain macam2 kan...da standby in mind nak beli ape...
baju raye wane ape?bpe pasang nak beli?kuih raye?p'siapan untuk rumah....?
konpem mesti nga plain2 ni...tapi sambil2 plain pikEr kan BAJET jugak...ngeheee~
aku pun dok pikir2 lagi nak bli ape yang patot...
eceh!macam la duit aku yang keluar,,,hihiks!aise uw0ls...
aku ni dapat duit pon dari parent taw..study lagi ni...so ape2 hal rojer2 je kat ma ayah...
emm...tawn ni mama cakap baju raye wanE biru,,,so kene la cari wane biru,,,
beli yang dah siap je an senang...aku ni tak cukop 1 pasang..konpem 2 pasang...heheee
kalaw lebih pun ma yang beli an...ite terima dengan HATi terbuka....





tapi tahun ni kan aku nak tRy pakai tudung SYRIA la...
cantik tak ?
da test pakai tapi dalam rumah je tu pun membe punye...dorang kate ukey je aku pakai...
aku lak t'pikir2 malu la nak pakai..nengok orang pkai memang cntik..
entah ape la pandangan orang kat lua bile nengok aku pakai tudung tu an?
ah.........!aku tak kire...lawa ke tak belakang punye cerita...
hid0p kena berani mencuba,,,so,aku mesty la kna cuba...must try...!
aku nak ajak teman serapat aku mencuba jugak...heheeee
tak saba nak raye..tak saba...heheee
macam budak2 aku ni...hihiks..um0 pun tak masuk 18 lagi...
so paham2 la ea...hihieee~
ukey tatatiitiituutuu~