AuuucaaaAAkkk....!!

kalo suke LikE yer..

Jumaat, 20 Mei 2011

mayat hidup

hey anda sume....
huh?!!mayat hidup?heeeee~ mane ade la..
tajuk kan mempengaruhi untuk bace entry sseorang tuh..
oke..aku nak share sikit pasal tebiat ke tabiat ke ntah la..
yang penting berkaitan dengan adek aku...
kalau korang nak taw adek aku ni gile main gem...
start die berkecimpong dalam dunia gem ni..mase umo die 4 thun..
haiyy00..ni sume angkare abg aku la..terpengaruh..
start umo 4 tahun sekarg da 9 tahun..
yg aku pelik..biler exam, result die bez jugak..die antare t0p 3..
haishhh!pelik3x..
ni antare koleksi cd gem dye...

*
*
banyak bukan??
(rajin pulak aku menyusunnye..hee~)

ade lagi 1 kotak..tapi aku malas pulak nak amek atas almari die ni..
haa..tadi aku sempat snap pic dia men gem...bukan main lg!!

ni oke lagi die duduk..
elok je kan...
next..
V
V
bukan main lagi kan...
aish budak ni...

gambar tuh t'pakse di tutup atas keseksiannye..hehhe
alaa budak2..tak ape...hehhe

ni lah si pelik tadi...
hahahhaha.....
si papat tembam...
 tulah nme panggilan nye...

kw nakal akaq sekeyh kw nnti yer...=))

tut0p entry dengan gamb0 pelik ni..

orang jepun..

ta heranlah kan..
jep0n memang terkenal dengan kepelikkannye..
pergi pasaraya mcm tuh...
mcm mane pulak kal0 dalam malaysia pakai mcm tuh?
heee~ kate nabil raja lawak...
buang tebiAT!!

*macam nak try laaaa...hahha!










4 ulasan:

Myra Jay berkata...

Mmg betul2 addict game la, punya la bnyk CD game :)

AKUE EYQA berkata...

MJ..hehhe..betol kate mj tuh..adek sye ni pntag keluar je xd mende lain nak beli..cd gem jelaa yg dye nmpak..

dea izzana berkata...

ade gak org cmtu tau.. dea pnye bf suke men game

AKUE EYQA berkata...

Dea~ lelaki an..xpe la..jnji dorang xwat mende bukn2..hehhe